سفارش تبلیغ
صبا ویژن

تهیه اسپری رزماری برای مو

طرز تهیه اسپری رزماری برای مو بسیار ساده است و شما می‌توانید در خانه خود نیز این اسپری را تهیه نمایید. برای این کار کافی است مراحل زیر را طی کنید:

  • به اندازه یک لیوان آب درون یک ظرف بریزید و صبر کنید تا به دمای جوش برسد.
  • پس از این که آب به جوش آمد یک یا دو شاخه رزماری را به آن اضافه کنید. برای این که عصاره بهتری بگیرید، بهتر است که رزماری شما تازه باشد.
  • در این مرحله شما باید صبر کنید. معمولا به یک تا دو ساعت زمان نیاز دارید تا رزماری شما به خوبی دم بکشد و عصاره آن استخراج شود.
  • پس از طی شدن این مدت می‌توانید ظرف را از روی حرارت بردارید. باید به اندازه‌ای صبر کنید که محلول شما خنک شود. پس از خنک شدن، یک محلول غلیظ خواهید داشت.
  • محلول خنک شده خود را از صافی عبور دهید. با این کار ذرات بزرگ که در محلول حل نشده‌اند جدا می‌شوند. می‌توانید این کار را چند بار تکرار کنید تا محلولی یکدست داشته باشید.
  • در ادامه محلول خود را با مقداری آب رقیق کنید. بهتر است آب استفاده شده جوشانده شده باشد. محلول رقیق شده را به داخل ظرف اسپری منتقل کنید. پس از این مرحله اسپری شما آماده استفاده می‌باشد.

طرز استفاده از جوشانده رزماری برای مو

حالا که با طرز تهیه اسپری رزماری برای مو آشنا شدید، زمان آن رسیده که با نحوه مصرف صحیح آن نیز آشنا شوید. برای این کار لازم است که از قبل موهای خود را با شامپو شسته باشید؛ چرا که کثیف بودن یا چرب بودن موها می‌تواند مانع از عملکرد صحیح محلول شود. بهتر است زمانی که اسپری را استفاده می‌کنید موهای شما خشک شده باشند. اسپری را بردارید و برای هر قسمت پوست سر، 5 تا 10 بار استفاده کنید. پس از اسپری کردن محلول رزماری، با انگشتان خود پوست سر را ماساژ دهید.

شما همچنین می‌توانید اسپری رزماری را روی ساقه مو‌های خود نیز امتحان کنید. برای این کار با استفاده از یک برس نرم موهای خود را به خوبی به محلول آغشته کنید. در ادامه باید صبر کنید تا مواد محلول به خوبی جذب پوست سر شوند. معمولا نیم ساعت تا یک ساعت زمان کافی برای این کار محسوب می‌شود. پس از طی شدن این مدت، مجددا موی خود را با شامپو و آب ولرم بشویید. معمولا توصیه می‌شود که این مراحل را دو بار در هفته تکرار کنید تا نتایج معجزه آسای این محلول را مشاهده نمایید.

 

جوشانده رزماری تا چند روز قابل استفاده است؟

اگر با این طرز تهیه اسپری رزماری برای مو، جوشانده خود را تهیه کرده باشید، معمولا تا 4 هفته فرصت استفاده از آن را خواهید داشت. البته احتمالا این محلول را طی یک الی دو هفته به صورت کامل مصرف خواهید کرد و نیاز به تهیه مجدد آن خواهید داشت. بهتر است که این محلول را در یخچال نگهداری کنید.

 

منبع: طرز تهیه اسپری رزماری برای مو و نحوه استفاده از آن

مقاله روغن رزماری برای موهای خشک را از دست ندهید.

خواص جوشانده رزماری برای موی سر

خواص جوشانده رزماری برای موی سر با خواص روغن رزماری یکی می‌باشد. این خواص عبارتند از:

  • جلوگیری از ریزش مو
  • افزایش ضخامت مو
  • بهبود سلامت مو
  • تحریک فولیکول‌ها و افزایش رشد مو
  • حفاظت از پوست سر در برابر عفونت‌ها و قارچ‌ها

در ادامه خواص بیشتر اسپری جوشانده رزماری در جدول زیر آمده است:

خواص اسپری رزماری توضیحات
افزایش ضخامت و درخشندگی مو استفاده مداوم از اسپری رزماری باعث ضخیم‌تر و درخشان‌تر شدن موها می‌شود.
مهار هورمون DHT اسپری رزماری با مهار تولید هورمون DHT از نازک شدن و شکستن تارهای مو جلوگیری می‌کند.
مرطوب‌سازی و تسکین پوست سر این اسپری به حفظ رطوبت پوست سر کمک کرده و خارش و خشکی را کاهش می‌دهد.
تقویت ریشه موها حاوی مواد مغذی مانند آهن، کلسیم و ویتامین‌ها که به تقویت ریشه موها و کاهش شکستگی کمک می‌کند.
افزایش رشد مو با بهبود گردش خون با تحریک گردش خون در پوست سر، رشد موها را تسریع می‌کند.
کاهش شوره سر با خواص ضدباکتری و ضدقارچی طبیعی، شوره سر را کاهش داده و خارش پوست سر را تسکین می‌دهد.
بهبود ساختار و استحکام تارهای مو به بهبود ساختار و استحکام تارهای مو کمک کرده و موها را نرم و لطیف می‌کند.
حفاظت در برابر عوامل محیطی با خواص آنتی‌اکسیدانی قوی، موها را در برابر آسیب‌های محیطی مانند آلودگی و نور خورشید محافظت می‌کند.

 

 

جمع‌بندی طرز تهیه عصاره رزماری برای مو

شما می‌توانید با طی کردن مراحل ذکر شده در این مقاله یک محلول باکیفیت و خوب برای موهای خود تهیه نمایید. اگر زمان کافی برای این کار را ندارید، پیشنهاد ما به شما خرید روغن رزماری می‌باشد. از آنجایی که خواص این دو محصول با یکدیگر تفاوت آنچنانی ندارد، می‌توانید از روغن آن جهت تقویت موی سر خود استفاده نمایید، از طرف دیگر مصرف همزمان جوشانده رزماری و روغن رزماری به افزایش تاثیرپذیری آن کمک شایانی می کند.

اگر تمایل دارید درمورد هر یک از روغن‌های گیاهی اطلاعات جامعی به دست آورید، به صفحه روغن آرگان، روغن ماکادمیا ، آلوئه ورا و … که در منوی روغن گیاهی در دسترس هستند، سر بزنید.